Mrkev není náročná na stanoviště, potřebuje pravidelnou zálivku
a hlavně dobře prokypřenou půdu. Proto se často pěstuje na hrůbcích.
Více o pěstování, výsevu, jednocení, hnojení, zálivce, sklizni, zpracování a uskladnění na mém videu.
KOMENTÁŘ K VIDEU: MRKEV
Mrkev je v našich končinách jednou z nejčastěji pěstovaných druhů zeleniny,
bez které by se naše klasická kuchyně jen těžko obešla.
Číst celý komentář k videu: Mrkev
Nejnovější videa
Heřmánek pravý
Heřmánek pravý je jednoletá nebo ozimá léčivá rostlina. ...
Lilek, baklažán
Lilek se v tropických oblastech pěstuje jako vytrvalá rostlina, u nás výhradně jako jednol ...
Cibule jarní
Cibule kuchyňská je dvouletá nebo vytrvalá rostlina s robustním dutým stonkem. Potřebuje ...
Papriky
Paprika se u nás pěstuje jako jednoletka, v teplých oblastech roste jako vytrvalý keřík. ...