Jak si jednoduše vyrobit dřevěný kompostér a jak správně kompostovat? Jak si připravit vlastní hnojivo z obyčejných kopřiv?
Jak po vlastnoručním vypěstování ovoce a zeleniny zpracovat hlávkové zelí, fazole, rajčata, cukety, česnek nebo jahody?
Jak sušit, zmrazit, blanšírovat nebo jinak uchovat bazalku, meduňku, tymián nebo kedlubny či dýně?
Během několika let natáčení jsem zpracovala stovky hodin videozáběrů a vy se nyní můžete podívat a případně se nechat
inspirovat. Na jednotlivých videích uvidíte, jak nakládat a blanšírovat zeleninu, jak udělat výluh, jíchu, zákvas, macerát,
nebo se můžete podívat i na jiné kategorie, jak pěstovat byliny, sukulenty, letničky či trvalky, ale i okrasné trávy.
Jednoduchý dřevěný kompostér vypadá na zahradě atraktivně, navíc jeho obsah je pro pěstování nepostradatelný.
Nejnovější videa
Heřmánek pravý
Heřmánek pravý je jednoletá nebo ozimá léčivá rostlina. ...
Lilek, baklažán
Lilek se v tropických oblastech pěstuje jako vytrvalá rostlina, u nás výhradně jako jednol ...
Cibule jarní
Cibule kuchyňská je dvouletá nebo vytrvalá rostlina s robustním dutým stonkem. Potřebuje ...
Papriky
Paprika se u nás pěstuje jako jednoletka, v teplých oblastech roste jako vytrvalý keřík. ...